Το ξένοιαστο Μελίσσι

Κατασκήνωση

Δραστηριότητες και ψυχαγωγία

μέλισσα πετάειΗ κατασκηνωτική ζωή είναι μια διαρκής ψυχαγωγία. Αξιοποιεί τον  ελεύθερο χρόνο του παιδιού με δραστηριότητες που το ευχαριστούν, το  ξεκουράζουν ψυχικά και το βοηθούν να ενταχθεί με τον πιο εύκολο τρόπο  στο κοινωνικό σύνολο.

Δίπλα σε εξειδικευμένους γυμναστές – προπονητές, τα παιδιά γνωρίζουν  τα μυστικά κάθε αθλήματος και συμμετέχουν σε οργανωμένα κατά ηλικία και  φύλο πρωταθλήματα: ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ αλλά και χορό,  μπαλέτο, παραδοσιακούς χορούς, ζούμπα, γιόγκα, καθημερινό θαλάσσιο  μπάνιο και ψάρεμα!!

Τα κατασκηνωτικά παιχνίδια όπως το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού, το  μπάχαλο, το παιχνίδι του δάσους, το λούνα παρκ, το παιχνίδι των ήχων είναι κάποια από τα παιχνίδια που τα παιδιά θα παίξουν και θα γελάσουν  με τη ψυχή τους μαθαίνοντας ταυτόχρονα την ομαδικότητα και τη  δημιουργικότητα που εμπνέει η κατασκηνωτική ζωή. Το καθημερινό μπάνιο  στη θάλασσα και οι κατασκευές στην αμμουδιά, οι χειροτεχνικές εργασίες  και το εξωσχολικό βιβλίο, η βραδινή διασκέδαση με το θεατρικό παιχνίδι  και παρουσιάσεις με την συμμετοχή των παιδιών με αποκορύφωμα την τελική  γιορτή, τη γνωστή σε όλους γιορτή της φωτιάς, αποτελούν μορφές  διασκέδασης απαραίτητες για κάθε παιδί.

Έμπειρα στελέχη φροντίζουν ώστε οι κατασκηνωτές να περνούν αξέχαστες, ασφαλείς  διακοπές στους χώρους άθλησης, παιχνιδιού και  ψυχαγωγίας.

παιδιά σε αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες