Το ξένοιαστο Μελίσσι

Τα νέα μας

Τα νέα μας

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021
28/06/2021

Αγαπητοί γονείς,

Εφαρμόζοντας τα μέτρα που συνιστά η σχετική ΚΥΑ για λήψη μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, στην κατασκήνωσή μας θα εφαρμόσουμε τα ακόλουθα:

Για την αποφυγή του συνωστισμού, η άφιξη των κατασκηνωτών την 1/7 θα γίνει σταδιακά: 

Κατασκηνωτές/τριες ηλικίας 6 - 9 ετών από 7:30 έως 9:30 το πρωί

Κατασκηνωτές/τριες ηλικίας 10 - 12 ετών από 9:30 έως 11:30 το πρωί

Κατασκηνωτές/τριες ηλικίας 13 - 16 ετών από 11:30 έως 13:30 το πρωί

Εξαιρούνται τα αδέλφια τα οποία μπορούν να έρθουν μαζί στις ώρες που προβλέπεται για  την ηλικία του μικρότερου παιδιού.

Σε περίπτωση μεγάλης αδυναμίας προσέλευσης το πρωί, υπάρχει η δυνατότητα προσέλευσης και το απόγευμα από 18:00 έως 19:30.

 Τα παιδιά να συνοδεύει ένας γονιός και να φορά υποχρεωτικά  μάσκα.

Σας παρακαλούμε πολύ να διαβάσετε προσεκτικά και τα παρακάτω :

1.    Όλα τα παιδιά κατά την προσέλευση τους να έχουν μαζί τους εκτυπωμένο και να παραδίδουν στον υπεύθυνο αρνητικό αποτέλεσμα ελέγχου με ταχεία μέθοδο ανίχνευσης αντιγόνου (rapid- test) που πραγματοποιήθηκε εντός είκοσι τεσσάρων έως σαράντα οκτώ (24 έως 48) ωρών πριν από την προσέλευση.

2.    Να εκτυπώσετε από το site της κατασκήνωσης το έντυπο του ΕΟΔΥ (υπεύθυνη δήλωση – ερωτηματολόγιο) και να το φέρετε συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο.

3.    Αν κατά τη θερμομέτρηση στην είσοδο βρεθούν παιδιά με θερμοκρασία άνω των 37,1 δε θα τους επιτραπεί η είσοδος.

4.    Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους 20 μάσκες μιας χρήσης, ατομικό αντισηπτικό και ατομικό παγουρίνο.

5.    Να βάλετε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο σε όλα τα πράγματα των παιδιών καθώς αυτά θα μεταφερθούν από το προσωπικό της κατασκήνωσης στους κοιτώνες.

6.    Δε θα υπάρχουν επισκεπτήρια καμία μέρα σε όλη τη διάρκεια της περιόδου. Αν είναι απαραίτητο να ανανεώσετε τα ρούχα των παιδιών αυτό θα γίνεται στο φύλακα στην πύλη χωρίς να μπαίνετε στον κατασκηνωτικό χώρο και οπωσδήποτε φορώντας μάσκα. Επίσης απαγορεύεται τα παιδιά να βγαίνουν εκτός κατασκήνωσης με άδεια για οποιοδήποτε λόγο. 

7.    Προς αποφυγή συνωστισμού και φέτος δεν θα υπάρχει ταμείο στο οποίο θα μπορούν οι γονείς να αφήνουν χρήματα για να παίρνουν κάθε μέρα τα παιδιά. Οι κατασκηνωτές θα διαχειρίζονται μόνοι τους τα χρήματά τους.

Για όσους έρχονται ιδιωτικά ή έχουν οικονομική συμμετοχή θα πρέπει κατά την άφιξη να φέρουν και το καταθετήριο της εξόφλησης.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Κατασκήνωσης θα λειτουργεί από 9:00 π.μ μέχρι 13:30 μ.μ και από 17:00 έως 21:00 μ.μ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΦΚΑ
15/06/2021

Αγαπητοί γονείς:

Σας ενημερώνουμε ότι τέθηκε σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα του e - ΕΦΚΑ για τη θερινή κατασκηνωτική περίοδο 2021. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται από 15/06/2021 έως 21/06/2021 (11:59 μ.μ.) στο δικτυακό τόπο του e - ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr για όλες τις περιόδους ταυτόχρονα και αφορά παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών. ρξη υποβολής αιτήσεων ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ  για τη θερινή κατασκηνωτική περίοδο 2021 | e-ΕΦΚΑ


  Έναρξη υποβολής αιτήσεων<section><article></article></section>

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΓΓΑ
07/05/2021

Αγαπητοί γονείς:

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 10 Μαΐου και ώρα 21:00  ξεκινάνε οι εγγραφές των δικαιούχων του Υπ.Πολιτισμού και ΓΓΑ για την νέα κατασκηνωτική χρονιά και θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ
23/04/2021

Αγαπητοί γονείς:

Σας ενημερώνουμε ότι οι ηλεκτρονικές εγγραφές στον ΟΑΕΔ,  ξεκινάνε 26/04/2021 και λήγουν 13/05/2021 στις 15:00. Θα πρέπει να μπείτε στο site του ΟΑΕΔ www.oaed.gr  για να κάνατε ηλεκτρονικά την αίτηση.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΩΝ ΟΑΕΔ
19/04/2021

Αγαπητοί γονείς:

Οι προεγγραφές για τα παιδιά που έρχονται με το επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ   2021 θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 22 Απριλίου και ώρα 21:00 για όλες τις κατασκηνωτικές περιόδους και θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά. 


ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΩΝ
14/04/2021

Αγαπητοί γονείς:

Οι προεγγραφές για τις κατασκηνωτικές περιόδους (2021) θα ξεκινήσουν την Κυριακή 18 Απριλίου και ώρα 21:00  για όσους έρχονται ΙΔΙΩΤΙΚΑ και για τους ασφαλισμένους των ταμείων ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ, ΕΟΤ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΗΣ, ΥΠ. ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΥΠ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΓΕΝ, ΕΔΟΕΑΠ, ΗΔΙΚΑ  και θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά. 

Οι ασφαλισμένοι των υπόλοιπων ταμείων - φορέων παρακαλούμε να παρακολουθείτε το site μας όπου θα αναρτώνται όλες οι ανακοινώσεις μας σχετικά με τις προεγγραφές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ
08/04/2021

Αγαπητοί γονείς:

Σας ενημερώνουμε ότι οι προεγγραφές για όσους έρχονται ΙΔΙΩΤΙΚΑ και για τους ασφαλισμένους των ταμείων ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ, ΕΟΤ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΗΣ, ΥΠ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΓΕΝ, ΕΔΟΕΑΠ, ΗΔΙΚΑ, προγραμματίζουμε να ξεκινήσουν το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου σε ημερομηνία που θα οριστικοποιηθεί σύντομα και θα σας γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωσή μας. Για τους ασφαλισμένους στον ΕΦΚΑ και όσους κάνουν χρήση του επιδοτούμενου προγράμματος ΟΑΕΔ, αναμένουμε τις επόμενες μέρες τις ανακοινώσεις των διοικήσεών τους και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε να είστε όλοι υγιείς και ασφαλείς.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ
11/02/2021

Αγαπητοί γονείς:

       Σας ενημερώνουμε ότι οι προεγγραφές μας που συνήθως ξεκινούσαν αρχές Μαρτίου,  τη φετινή χρονιά θα μετατεθούν για αργότερα , ανάλογα με τις υγειονομικές συνθήκες και τις αποφάσεις της πολιτείας.

      Παρακαλούμε να παρακολουθείτε το site μας όπου θα αναρτώνται όλες οι σχετικές ανακοινώσεις μας.

      Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά!

Για το φετινό ιδιαίτερο καλοκαίρι ...
31/08/2020

Ήταν μια χρονιά διαφορετική. Μια χρονιά δύσκολη. Ίσως η πιο δύσκολη που υπήρξε ποτέ. Όλα έπρεπε να είναι αλλιώς! Όλοι έπρεπε να λειτουργούμε, να κινούμαστε, να συμπεριφερόμαστε αλλιώς! Ειδικά στη δική μας κατασκήνωση, που όλοι – μικροί μεγάλοι – γινόμαστε μια παρέα. Όταν κάναμε το σχεδιασμό μας βρεθήκαμε απέναντι σε πρωτόγνωρες δυσκολίες. Με προσοχή, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό όμως προχωρήσαμε.

Χρειάστηκε διπλός και τριπλός κόπος από όλους, χρειάστηκε διπλή και τριπλή εγρήγορση από όλους, μα κυρίως χρειάστηκε συνεργασία και κατανόηση απ’ όλους και τώρα που το καλοκαίρι τελειώνει και οι 4 περίοδοι τελείωσαν, βλέπεις τη ζωγραφιά που σου φέρνει ένα από τα μικρότερα παιδιά της κατασκήνωσης και δεν μπορείς παρά να συγκινηθείς και να βουρκώσεις μη ξέροντας ποιον να πρωτοευχαριστήσεις για όλα αυτά που πετύχαμε φέτος


Τέλος της κατασκηνωτικής περιόδου 2020
30/08/2020

              Ευχαριστούμε τους γονείς, που σε τόσο δύσκολες συνθήκες μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους, αλλά και τα ίδια τα παιδιά που με την καθοριστική δική τους συμβολή απέδειξαν ότι στο Ξένοιαστο Μελίσσι πάντα θα περνάμε υπέροχα!

       Καλό φθινόπωρο και καλή σχολική χρονιά!  Ραντεβού του χρόνου……..

ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ Δ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
27/08/2020

Οι αναχωρήσεις για τη Δ΄ περίοδο θα γίνουν στις 30/8  από 17:00 έως 18:30 το απόγευμα

ΩΡΕΣ ΑΦΙΞΗΣ Δ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
28/07/2020

Η άφιξη των κατασκηνωτών θα γίνει  την 16/8  

από 10:00 έως 12:00 το πρωί &

από 17:30 έως 18:30 το απόγευμα


ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
17/07/2020

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των κατασκηνωτών μας για την ψύχραιμη στάση τους και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν κάτι που συνετέλεσε στο να λειτουργήσουμε υποδειγματικά, δεχόμενοι συγχαρητήρια για την οργάνωση και την ταχύτατη αντίδραση μας. Από εχθές  το απόγευμα έχουμε επιστρέψει στους κανονικούς μας ρυθμούς.

                                                    Ο Αρχηγός  της Κατασκήνωσης


ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
16/07/2020

Σύμφωνα με τις οδηγίες των υπευθύνων όλα τα παιδιά επέστρεψαν εντός του κατασκηνωτικού χώρου και οδηγούνται στην τραπεζαρία για φαγητό. Οποιαδήποτε άλλη ανακοίνωση δεν προέρχεται από εμάς και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. 

ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
16/07/2020

Μετά τις οδηγίες της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της πολιτικής προστασίας παρότι η φωτιά εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ μακριά από τον κατασκηνωτικό χώρο εμείς εκκενώσαμε την κατασκήνωση και τα παιδιά όλα έχουν οδηγηθεί στην παραλία. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες που μάς δίνουν οι υπεύθυνοι. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
16/07/2020

Σας γνωρίζουμε ότι η φωτιά είναι μακριά από την κατασκήνωση. Εμείς, ακολουθώντας τις οδηγίες της πυροσβεστικής εκκενώνουμε προληπτικά την κατασκήνωση και οδηγούμε τα παιδιά στην παραλία. Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για κάθε εξέλιξη.   

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
23/06/2020

Αγαπητοί γονείς:

Με απαγόρευση της υγειονομικής επιτροπής δε θα υπάρχουν επισκεπτήρια καμία μέρα σε όλη τη διάρκεια της περιόδου. Αν είναι απαραίτητο να ανανεώσετε τα ρούχα των παιδιών αυτό θα γίνεται στην πύλη χωρίς να μπαίνετε στον κατασκηνωτικό χώρο και οπωσδήποτε φορώντας μάσκα και γάντια. Επίσης απαγορεύεται τα παιδιά να βγαίνουν εκτός κατασκήνωσης με άδεια για οποιοδήποτε λόγο. 

Επίσης για φέτος δεν θα υπάρχει ταμείο στο οποίο θα μπορούν οι γονείς να αφήνουν χρήματα για να παίρνουν κάθε μέρα τα παιδιά. Οι κατασκηνωτές θα διαχειρίζονται μόνοι τους τα χρήματά τους.

Νέες Εγγραφές
18/06/2020

Οι εγγραφές για τις νέες κατασκηνωτικές περιόδους θα γίνουν μόνο ηλεκτρονικά στις ακόλουθες ημερομηνίες :

Για την Α΄και Β΄ περίοδο οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Κυριακή 21 Ιουνίου, ώρα 21:00

Για την Γ΄και Δ΄ περίοδο οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 24 Ιουνίου, ώρα 21:00


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
22/06/2020

Περιμένοντας τις κυβερνητικές αποφάσεις για τις κατασκηνώσεις, σας ενημερώνουμε ότι θα προσαρμοστούμε αναλόγως και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για οποιαδήποτε αλλαγή σε σχέση με τον αρχικό μας προγραμματισμό (π.χ. μετάθεση ημερομηνιών έναρξης –αποχώρησης, μείωση διάρκειας κατασκηνωτικών περιόδων κ.α. ).

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
03/08/2019

Εξαιρετικής ποιότητας η θάλασσα μπροστά στην κατασκήνωση.

Για περισσότερα πατήστε εδώ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
20/06/2019

Εξαιρετικής ποιότητας η θάλασσα μπροστά στην κατασκήνωση.

Για περισσότερα πατήστε εδώ


7o 15νθήμερο
22/03/2019

Κάντε κράτηση στο νέο μας δεκαπενθήμερο του ΟΑΕΔ 17 Αυγούστου- 31 Αυγούστου!

Εγγραφές 2019
01/02/2019

Από 1η Μαρτίου ξεκινάνε οι εγγραφές για τις κατασκηνωτικές περιόδους που θα γίνονται πλέον μόνο ηλεκτρονικά. 

Τέλος της κατασκηνωτικής περιόδου 2018
Τέλος της κατασκηνωτικής περιόδου 2018
01/09/2018

«Άκου να σου πω είπε ο χρόνος στην απουσία. Σ’ έβλεπα πάντα λυπημένη και στεναχωριέμαι . Αποφάσισα να σε λέω ανάμνηση και θα σε κάνω πιο όμορφη κι απ’ την παρουσία! Δε θέλω να με κάνεις πιο όμορφη, πιο χαρούμενη αν μπορείς»

Έτσι και τη δική μας λύπη, τώρα που το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του, την απαλύνουν οι αναμνήσεις μας για όσα ζήσαμε και τα σχέδια μας για όσα μας περιμένουν το καλοκαίρι του 2019 πια! Καλή αντάμωση και καλή σχολική χρονιά!