Το ξένοιαστο Μελίσσι

Κατασκήνωση

Υγειονομικές πληροφορίες για το καλοκαίρι του 2022

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες υποψηφίων κατασκηνωτών της θερινής περιόδου 2022

Σας γνωστοποιούμε ότι: 

Α) Τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση δεν θα πρέπει να έχουν πυρετό ή και άλλα συμπτώματα που θέτουν την υποψία λοίμωξης COVID-19 και θα πρέπει να έχουν ελεγχθεί για αυτά πριν την προσέλευσή τους.  

Β) Η προσέλευση των κατασκηνωτών θα γίνεται σταδιακά και με προγραμματισμό ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός (επ’ αυτού θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωσή μας)

Γ) Στην είσοδο θα γίνεται έλεγχος από εκπαιδευμένο προσωπικό. Οι κατασκηνωτές θα θερμομετρούνται και οι γονείς θα παραδίδουν μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα του ταμείου τους Υπεύθυνη δήλωση – ερωτηματολόγιο την οποία θα έχουν εκτυπώσει από το site της κατασκήνωσης και θα έχουν συμπληρώσει και υπογράψει. Η Υπεύθυνη δήλωση θα εστιάζει σε δύο θέματα: α) την ύπαρξη συμπτωμάτων (πυρετός, βήχας, καταρροή, φαρυγγαλγία, διάρροιες, έμετοι, κεφαλαλγία κλπ), β) το ιστορικό επαφής τις τελευταίες 10 ημέρες με επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19.

Σε περίπτωση θετικής απάντησης στα ως άνω ερωτήματα, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στον κατασκηνωτή.

Δ) Το επισκεπτήριο δεν επιτρέπεται καθώς και η είσοδος γονέων – επισκεπτών στους κοιτώνες των παιδιών.

Ε) Δεν επιτρέπονται  οι προσωρινές άδειες για έξοδο των κατασκηνωτών για οποιοδήποτε λόγο.

ΣΤ) Σε περίπτωση που κάποιος κατασκηνωτής εμφανίσει συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη COVID-19 θα απομονώνεται και θα ειδοποιείται ο γονέας/κηδεμόνας που θα πρέπει να παραλάβει άμεσα τον κατασκηνωτή από την κατασκήνωση.

Η κατασκήνωσή δεν αναλαμβάνει καμία αστική ευθύνη έναντι οιουδήποτε προσώπου σχετιζόμενη αμέσως ή εμμέσως με τον κορωνοϊό COVID-19.

Θα πρέπει όλοι να συμβάλλουμε,  στην πιστή τήρηση των μέτρων, προκειμένου να είμαστε υγιείς και να μη στερηθούν τα παιδιά μας τη χαρά, τη συντροφιά και τα παιχνίδια που τους προσφέρει κάθε χρόνο η κατασκήνωση.


Ευχαριστούμε για την συνεργασία και την κατανόηση