Το ξένοιαστο Μελίσσι

Εγγραφές

Εταιρείες

Σε περίπτωση  που καλύπτεστε από την εταιρεία σας μπορείτε να φέρετε τα παιδιά  σας στην κατασκήνωση μας δωρεάν

EMFI A.E. ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
PITSOS ΕΛΠΕ ΕΚΟ

Για να κάνετε εγγραφή στο Ξέγνοιαστο Μελίσσι, θα πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής. Μετά την αποστολή της θα λάβετε ένα email ότι η αίτηση σας παραλήφθηκε και είναι σε κατάσταση επεξεργασίας. Μέχρι την επόμενη  εργάσιμη ημέρα θα λάβετε νέο email που θα επιβεβαιώνει την κράτησή σας.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσετε τις διαδικασίες εγγραφής της εταιρεία σας.

Σας παρακαλούμε πολύ να διαβάσετε με προσοχή τα παρακάτω:

Με απαγόρευση της υγειονομικής επιτροπής δε θα υπάρχουν επισκεπτήρια καμία μέρα σε όλη τη διάρκεια της περιόδου. Αν είναι απαραίτητο να ανανεώσετε τα ρούχα των παιδιών αυτό θα γίνεται στην πύλη χωρίς να μπαίνετε στον κατασκηνωτικό χώρο και οπωσδήποτε φορώντας μάσκα και γάντια. Επίσης απαγορεύεται τα παιδιά να βγαίνουν εκτός κατασκήνωσης με άδεια για οποιοδήποτε λόγο.  Σε περίπτωση ασθένειας παιδιού, αυτό θα οδηγείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέχρι να το παραλάβουν οι γονείς του και η νοσηλεία του θα γίνεται στο σπίτι.

Η άφιξη των παιδιών θα γίνει σε αυστηρά προκαθορισμένες ώρες και η παραμονή των γονέων στην κατασκήνωση δεν επιτρέπεται. Τα παιδιά θα παραδίδονται στην είσοδο και το προσωπικό της κατασκήνωσης θα αναλάβει την τακτοποίησή τους σε ομάδες. Οι γονείς μαζί με το παιδί θα παραδίδουν την υπεύθυνη δήλωση – ερωτηματολόγιο συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη. Οι γονείς που πρέπει να συμπληρώνουν έντυπα των ταμείων τους θα κατευθύνονται σε προκαθορισμένο χώρο.

Δεν επιτρέπονται  αφίξεις σε άλλες ημέρες εκτός από την πρώτη ημέρα της κάθε περιόδου.

 Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Κάντε κράτηση τώρα