Το ξένοιαστο Μελίσσι

Αγαπητοί γονείς,

Είμαστε μια ομάδα δασκάλων που ασχολούνται πάνω από 4 δεκαετίες με την οργάνωση και λειτουργία παιδικών κατασκηνώσεων. Κύριο μέλημά μας υπήρξε η διαμόρφωση ενός χώρου στον οποίο τα παιδιά θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις χαρές και την ξενοιασιά του καλοκαιριού, ενώ ταυτόχρονα θα αποκτούν εμπειρίες που θα ενισχύσουν την ανεξαρτησία τους, την αυτενέργεια, αλλά και την κοινωνικότητα τους.

Το μεγαλύτερο καύχημα μας είναι το προσωπικό της κατασκήνωσης, το οποίο χάρη στην άρτια κατάρτιση, τη μακρόχρονη πείρα, αλλά κυρίως χάρη στο μεράκι και στην αγάπη για τα παιδιά, φροντίζει ανά πάσα στιγμή για την παραμικρή λεπτομέρεια της λειτουργίας της κατασκήνωσης.

Νέα & Δραστηριότητες

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΩΝ
19/03/2023

Αγαπητοί γονείς:

Οι κρατήσεις για τις κατασκηνωτικές περιόδους (2023) θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 23 Μαρτίου και ώρα 10:00π.μ.  για όσους έρχονται ΙΔΙΩΤΙΚΑ και για τους ασφαλισμένους των ταμείων ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ, ΔΑΠΕΕΠ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΗΣ, ΥΠ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΓΕΝ, ΗΔΙΚΑ  και θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.

Οι ασφαλισμένοι των υπόλοιπων ταμείων - φορέων παρακαλούμε να παρακολουθείτε το site μας όπου θα αναρτώνται όλες οι ανακοινώσεις μας σχετικά με τις προεγγραφές.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΥΠΑ (ΠΡΩΗΝ ΟΑΕΔ)
18/03/2023

Αγαπητοί γονείς:

Οι προεγγραφές για τα παιδιά που έρχονται με το επιδοτούμενο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ)  2023 θα ξεκινήσουν την Τρίτη 4 Απριλίου και ώρα 10:00π.μ. για όλες τις κατασκηνωτικές περιόδους και θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά. 


ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
28/02/2023

Την Τρίτη 07/03/23, ξεκινάνε στο site της κατασκήνωσης οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τα στελέχη μας.