Το ξένοιαστο Μελίσσι

Αγαπητοί γονείς,

Είμαστε μια ομάδα δασκάλων που ασχολούνται πάνω από 4 δεκαετίες με την οργάνωση και λειτουργία παιδικών κατασκηνώσεων. Κύριο μέλημά μας υπήρξε η διαμόρφωση ενός χώρου στον οποίο τα παιδιά θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις χαρές και την ξενοιασιά του καλοκαιριού, ενώ ταυτόχρονα θα αποκτούν εμπειρίες που θα ενισχύσουν την ανεξαρτησία τους, την αυτενέργεια, αλλά και την κοινωνικότητα τους.

Το μεγαλύτερο καύχημα μας είναι το προσωπικό της κατασκήνωσης, το οποίο χάρη στην άρτια κατάρτιση, τη μακρόχρονη πείρα, αλλά κυρίως χάρη στο μεράκι και στην αγάπη για τα παιδιά, φροντίζει ανά πάσα στιγμή για την παραμικρή λεπτομέρεια της λειτουργίας της κατασκήνωσης.

Νέα & Δραστηριότητες

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ e ΕΦΚΑ
01/06/2023

Αγαπητοί γονείς:

Σας ενημερώνουμε ότι οι  αιτήσεις συμμετοχής  θα ξεκινήσουν  από  2 Ιουνίου 2023 και ώρα 09:00 έως και 7 Ιουνίου 2023 και ώρα 23:59 για όλες τις κατασκηνωτικές περιόδους για παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών.  Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά  με τους κωδικούς TAXISnet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  https://www.efka.gov.gr/camping Έναρξη υποβολής αιτήσεων<section><article></article></section>

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΔΟΕΑΠ
31/05/2023

Αγαπητοί γονείς:

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 7 Ιουνίου και ώρα 10:00π.μ. ξεκινάνε οι εγγραφές δικαιούχων του ΕΔΟΕΑΠ για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2023 και θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΥΠΑ
31/05/2023

Αγαπητοί γονείς:

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 7 Ιουνίου και ώρα 10:00π.μ. ξεκινάνε οι εγγραφές των δικαιούχων του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2023 και θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.