Το ξένοιαστο Μελίσσι

Αγαπητοί γονείς,

Είμαστε μια ομάδα δασκάλων που ασχολούνται πάνω από 4 δεκαετίες με την οργάνωση και λειτουργία παιδικών κατασκηνώσεων. Κύριο μέλημά μας υπήρξε η διαμόρφωση ενός χώρου στον οποίο τα παιδιά θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις χαρές και την ξενοιασιά του καλοκαιριού, ενώ ταυτόχρονα θα αποκτούν εμπειρίες που θα ενισχύσουν την ανεξαρτησία τους, την αυτενέργεια, αλλά και την κοινωνικότητα τους.

Το μεγαλύτερο καύχημα μας είναι το προσωπικό της κατασκήνωσης, το οποίο χάρη στην άρτια κατάρτιση, τη μακρόχρονη πείρα, αλλά κυρίως χάρη στο μεράκι και στην αγάπη για τα παιδιά, φροντίζει ανά πάσα στιγμή για την παραμικρή λεπτομέρεια της λειτουργίας της κατασκήνωσης.

Νέα & Δραστηριότητες

Για το φετινό ιδιαίτερο καλοκαίρι ...
31/08/2020

Ήταν μια χρονιά διαφορετική. Μια χρονιά δύσκολη. Ίσως η πιο δύσκολη που υπήρξε ποτέ. Όλα έπρεπε να είναι αλλιώς! Όλοι έπρεπε να λειτουργούμε, να κινούμαστε, να συμπεριφερόμαστε αλλιώς! Ειδικά στη δική μας κατασκήνωση, που όλοι – μικροί μεγάλοι – γινόμαστε μια παρέα. Όταν κάναμε το σχεδιασμό μας βρεθήκαμε απέναντι σε πρωτόγνωρες δυσκολίες. Με προσοχή, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό όμως προχωρήσαμε.

Χρειάστηκε διπλός και τριπλός κόπος από όλους, χρειάστηκε διπλή και τριπλή εγρήγορση από όλους, μα κυρίως χρειάστηκε συνεργασία και κατανόηση απ’ όλους και τώρα που το καλοκαίρι τελειώνει και οι 4 περίοδοι τελείωσαν, βλέπεις τη ζωγραφιά που σου φέρνει ένα από τα μικρότερα παιδιά της κατασκήνωσης και δεν μπορείς παρά να συγκινηθείς και να βουρκώσεις μη ξέροντας ποιον να πρωτοευχαριστήσεις για όλα αυτά που πετύχαμε φέτος


Τέλος της κατασκηνωτικής περιόδου 2020
30/08/2020

              Ευχαριστούμε τους γονείς, που σε τόσο δύσκολες συνθήκες μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους, αλλά και τα ίδια τα παιδιά που με την καθοριστική δική τους συμβολή απέδειξαν ότι στο Ξένοιαστο Μελίσσι πάντα θα περνάμε υπέροχα!

       Καλό φθινόπωρο και καλή σχολική χρονιά!  Ραντεβού του χρόνου……..

ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ Δ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
27/08/2020

Οι αναχωρήσεις για τη Δ΄ περίοδο θα γίνουν στις 30/8  από 17:00 έως 18:30 το απόγευμα