Το ξένοιαστο Μελίσσι

Αγαπητοί γονείς,

Είμαστε μια ομάδα δασκάλων που ασχολούνται πάνω από 4 δεκαετίες με την οργάνωση και λειτουργία παιδικών κατασκηνώσεων. Κύριο μέλημά μας υπήρξε η διαμόρφωση ενός χώρου στον οποίο τα παιδιά θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις χαρές και την ξενοιασιά του καλοκαιριού, ενώ ταυτόχρονα θα αποκτούν εμπειρίες που θα ενισχύσουν την ανεξαρτησία τους, την αυτενέργεια, αλλά και την κοινωνικότητα τους.

Το μεγαλύτερο καύχημα μας είναι το προσωπικό της κατασκήνωσης, το οποίο χάρη στην άρτια κατάρτιση, τη μακρόχρονη πείρα, αλλά κυρίως χάρη στο μεράκι και στην αγάπη για τα παιδιά, φροντίζει ανά πάσα στιγμή για την παραμικρή λεπτομέρεια της λειτουργίας της κατασκήνωσης.

Νέα & Δραστηριότητες

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΩΝ ΟΑΕΔ
19/04/2021

Αγαπητοί γονείς:

Οι προεγγραφές για τα παιδιά που έρχονται με το επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ   2021 θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 22 Απριλίου και ώρα 21:00 για όλες τις κατασκηνωτικές περιόδους και θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά. 


ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΩΝ
14/04/2021

Αγαπητοί γονείς:

Οι προεγγραφές για τις κατασκηνωτικές περιόδους (2021) θα ξεκινήσουν την Κυριακή 18 Απριλίου και ώρα 21:00  για όσους έρχονται ΙΔΙΩΤΙΚΑ και για τους ασφαλισμένους των ταμείων ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ, ΕΟΤ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΗΣ, ΥΠ. ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΥΠ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΓΕΝ, ΕΔΟΕΑΠ, ΗΔΙΚΑ  και θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά. 

Οι ασφαλισμένοι των υπόλοιπων ταμείων - φορέων παρακαλούμε να παρακολουθείτε το site μας όπου θα αναρτώνται όλες οι ανακοινώσεις μας σχετικά με τις προεγγραφές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ
09/04/2021

Αγαπητοί γονείς:

Σας ενημερώνουμε ότι οι προεγγραφές για όσους έρχονται ΙΔΙΩΤΙΚΑ και για τους ασφαλισμένους των ταμείων ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ, ΕΟΤ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΗΣ, ΥΠ. ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΥΠ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΓΕΝ, ΕΔΟΕΑΠ, ΗΔΙΚΑ, προγραμματίζουμε να ξεκινήσουν το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου σε ημερομηνία που θα οριστικοποιηθεί σύντομα και θα σας γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωσή μας. Για τους ασφαλισμένους στον ΕΦΚΑ και όσους κάνουν χρήση του επιδοτούμενου προγράμματος ΟΑΕΔ, αναμένουμε τις επόμενες μέρες τις ανακοινώσεις των διοικήσεών τους και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε να είστε όλοι υγιείς και ασφαλείς.