Το ξένοιαστο Μελίσσι

Αγαπητοί γονείς,

Είμαστε μια ομάδα δασκάλων που ασχολούνται πάνω από 4 δεκαετίες με την οργάνωση και λειτουργία παιδικών κατασκηνώσεων. Κύριο μέλημά μας υπήρξε η διαμόρφωση ενός χώρου στον οποίο τα παιδιά θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις χαρές και την ξενοιασιά του καλοκαιριού, ενώ ταυτόχρονα θα αποκτούν εμπειρίες που θα ενισχύσουν την ανεξαρτησία τους, την αυτενέργεια, αλλά και την κοινωνικότητα τους.

Το μεγαλύτερο καύχημα μας είναι το προσωπικό της κατασκήνωσης, το οποίο χάρη στην άρτια κατάρτιση, τη μακρόχρονη πείρα, αλλά κυρίως χάρη στο μεράκι και στην αγάπη για τα παιδιά, φροντίζει ανά πάσα στιγμή για την παραμικρή λεπτομέρεια της λειτουργίας της κατασκήνωσης.

Νέα & Δραστηριότητες

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021
28/06/2021

Αγαπητοί γονείς,

Εφαρμόζοντας τα μέτρα που συνιστά η σχετική ΚΥΑ για λήψη μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, στην κατασκήνωσή μας θα εφαρμόσουμε τα ακόλουθα:

Για την αποφυγή του συνωστισμού, η άφιξη των κατασκηνωτών την 1/7 θα γίνει σταδιακά: 

Κατασκηνωτές/τριες ηλικίας 6 - 9 ετών από 7:30 έως 9:30 το πρωί

Κατασκηνωτές/τριες ηλικίας 10 - 12 ετών από 9:30 έως 11:30 το πρωί

Κατασκηνωτές/τριες ηλικίας 13 - 16 ετών από 11:30 έως 13:30 το πρωί

Εξαιρούνται τα αδέλφια τα οποία μπορούν να έρθουν μαζί στις ώρες που προβλέπεται για  την ηλικία του μικρότερου παιδιού.

Σε περίπτωση μεγάλης αδυναμίας προσέλευσης το πρωί, υπάρχει η δυνατότητα προσέλευσης και το απόγευμα από 18:00 έως 19:30.

 Τα παιδιά να συνοδεύει ένας γονιός και να φορά υποχρεωτικά  μάσκα.

Σας παρακαλούμε πολύ να διαβάσετε προσεκτικά και τα παρακάτω :

1.    Όλα τα παιδιά κατά την προσέλευση τους να έχουν μαζί τους εκτυπωμένο και να παραδίδουν στον υπεύθυνο αρνητικό αποτέλεσμα ελέγχου με ταχεία μέθοδο ανίχνευσης αντιγόνου (rapid- test) που πραγματοποιήθηκε εντός είκοσι τεσσάρων έως σαράντα οκτώ (24 έως 48) ωρών πριν από την προσέλευση.

2.    Να εκτυπώσετε από το site της κατασκήνωσης το έντυπο του ΕΟΔΥ (υπεύθυνη δήλωση – ερωτηματολόγιο) και να το φέρετε συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο.

3.    Αν κατά τη θερμομέτρηση στην είσοδο βρεθούν παιδιά με θερμοκρασία άνω των 37,1 δε θα τους επιτραπεί η είσοδος.

4.    Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους 20 μάσκες μιας χρήσης, ατομικό αντισηπτικό και ατομικό παγουρίνο.

5.    Να βάλετε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο σε όλα τα πράγματα των παιδιών καθώς αυτά θα μεταφερθούν από το προσωπικό της κατασκήνωσης στους κοιτώνες.

6.    Δε θα υπάρχουν επισκεπτήρια καμία μέρα σε όλη τη διάρκεια της περιόδου. Αν είναι απαραίτητο να ανανεώσετε τα ρούχα των παιδιών αυτό θα γίνεται στο φύλακα στην πύλη χωρίς να μπαίνετε στον κατασκηνωτικό χώρο και οπωσδήποτε φορώντας μάσκα. Επίσης απαγορεύεται τα παιδιά να βγαίνουν εκτός κατασκήνωσης με άδεια για οποιοδήποτε λόγο. 

7.    Προς αποφυγή συνωστισμού και φέτος δεν θα υπάρχει ταμείο στο οποίο θα μπορούν οι γονείς να αφήνουν χρήματα για να παίρνουν κάθε μέρα τα παιδιά. Οι κατασκηνωτές θα διαχειρίζονται μόνοι τους τα χρήματά τους.

Για όσους έρχονται ιδιωτικά ή έχουν οικονομική συμμετοχή θα πρέπει κατά την άφιξη να φέρουν και το καταθετήριο της εξόφλησης.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Κατασκήνωσης θα λειτουργεί από 9:00 π.μ μέχρι 13:30 μ.μ και από 17:00 έως 21:00 μ.μ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΦΚΑ
15/06/2021

Αγαπητοί γονείς:

Σας ενημερώνουμε ότι τέθηκε σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα του e - ΕΦΚΑ για τη θερινή κατασκηνωτική περίοδο 2021. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται από 15/06/2021 έως 21/06/2021 (11:59 μ.μ.) στο δικτυακό τόπο του e - ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr για όλες τις περιόδους ταυτόχρονα και αφορά παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών. ρξη υποβολής αιτήσεων ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ  για τη θερινή κατασκηνωτική περίοδο 2021 | e-ΕΦΚΑ


  Έναρξη υποβολής αιτήσεων<section><article></article></section>

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΓΓΑ
07/05/2021

Αγαπητοί γονείς:

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 10 Μαΐου και ώρα 21:00  ξεκινάνε οι εγγραφές των δικαιούχων του Υπ.Πολιτισμού και ΓΓΑ για την νέα κατασκηνωτική χρονιά και θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.