Το ξένοιαστο Μελίσσι

Εγγραφές

ΟΑΕΔ

Η  κατασκήνωση συμμετέχει στο 15θήμερο επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

Για να κάνετε κράτηση στο Ξένοιαστο Μελίσσι θα πρέπει να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής. Μετά την αποστολή της θα λάβετε ένα email ότι η αίτησή σας παραλήφθηκε και είναι σε κατάσταση επεξεργασίας. Εντός 2 εργάσιμων ημερών θα λάβετε νέο email που θα επιβεβαιώνει την κράτησή σας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υποβάλετε την αίτησή σας και στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ όταν αυτές ενεργοποιηθούν.

Η κράτηση οριστικοποιείται με την αποστολή του αριθμού επιταγής με email ή με φαξ ή με τηλέφωνο.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι για τα 15θήμερα του ΟΑΕΔ είναι τα εξής :

Α΄ Περίοδος
1o   15νθήμερο 01 Ιουλίου- 15 Ιουλίου
Β΄ Περίοδος
2o   15νθήμερο
16 Ιουλίου- 30 Ιουλίου
Γ΄ Περίοδος
3o   15νθήμερο
01 Αυγούστου- 15 Αυγούστου
Δ΄ Περίοδος
4o   15νθήμερο
16 Αυγούστου- 30 Αυγούστου

Οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων στον ΟΑΕΔ ξεκινάνε 26/04/2021 και λήγουν 13/05/2021 στις 15:00. Η υποβολή γίνεται αποκλειστικά με την χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μέσω του ΟΑΕΔ.

Όσοι δεν έχουν ηλεκτρονικούς κωδικούς για τον ΟΑΕΔ, αλλά διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης για το TAXISNET , μπορούν να πιστοποιηθούν αυτόματα ως χρήστες του ΟΑΕΔ.

Δικαιούχοι είναι όλοι οι γονείς με παιδιά γεννημένα από 01-01-2005 εως 14-06-2015 (6-16 ετών) και δεν επιδοτούνται από άλλο ασφαλιστικό ταμείο για το καλοκαίρι του 2021 .

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες με πραγματικό οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2019 μέχρι 28.000,00 ευρώ, οι οποίοι/ες το έτος 2020 :

είχαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΙΚΑ ΕΤΑΜ ή

έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας ή

έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή

συγκεντρώνουν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας) με συνεχόμενη ανεργία 4 τουλάχιστον μηνών κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: 

Στο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης του ΟΑΕΔ όπου ζητείται ο Αριθμός Μητρώου ΕΦΚΑ, συμπληρώνετε τον Αριθμό Μητρώου πρώην ΙΚΑ.

Σας παρακαλούμε πολύ να διαβάσετε με προσοχή τα παρακάτω:

Σύμφωνα με την οδηγία που έχει δοθεί από την υγειονομική επιτροπή για τα μέτρα πρόληψης, απαγορεύονται τα επισκεπτήρια καθ΄όλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου.  Αν είναι απαραίτητο να ανανεώσετε τα ρούχα των παιδιών αυτό θα γίνεται στην πύλη χωρίς να μπαίνετε στον κατασκηνωτικό χώρο και οπωσδήποτε φορώντας μάσκα και γάντια. Στους κατασκηνωτές δε θα χορηγείται άδεια εξόδου από την κατασκήνωση για κανένα λόγο.  Σε περίπτωση ασθένειας παιδιού, αυτό θα οδηγείται σε ξεχωριστό χώρο μέχρι να το παραλάβουν οι γονείς του και η νοσηλεία του θα γίνεται στο σπίτι.
Η άφιξη των παιδιών θα γίνει σε αυστηρά προκαθορισμένες ώρες και η παραμονή των γονέων στην κατασκήνωση δεν επιτρέπεται. Τα παιδιά θα παραδίδονται στην είσοδο και το προσωπικό της κατασκήνωσης θα αναλάβει την τακτοποίησή τους σε ομάδες. Οι γονείς μαζί με το παιδί κατά την άφιξη θα παραδίδουν  υπεύθυνη δήλωση – ερωτηματολόγιο   που θα αφορά τον κατασκηνωτή και θα  υπογράφεται από το γονέα. Όσοι πρέπει να συμπληρώσουν έντυπα των ταμείων τους θα κατευθύνονται σε προκαθορισμένο χώρο.

Δεν επιτρέπονται  αφίξεις σε άλλες ημέρες εκτός από την πρώτη ημέρα της κάθε περιόδου.

 Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: 

Κατά την άφιξή σας στην Κατασκήνωση θα πρέπει να έχει μαζί του ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ του Προγράμματος του ΟΑΕΔ:

  • την Αστυνομική Ταυτότητα ή το Διαβατήριο (πρωτότυπο και φωτοτυπία)
  • το Βιβλιάριο Υγείας που φαίνεται ότι τα παιδιά είναι ασφαλισμένα  (πρωτότυπο και φωτοτυπία)

Στην κατασκήνωση θα υπογράψετε την τριπλή σύμβαση του ΟΑΕΔ και θα κρατήσετε την μια εξ αυτών.


Κάντε κράτηση τώρα