Το ξένοιαστο Μελίσσι

Αγαπητοί γονείς,

Είμαστε μια ομάδα δασκάλων που ασχολούνται πάνω από 4 δεκαετίες με την οργάνωση και λειτουργία παιδικών κατασκηνώσεων. Κύριο μέλημά μας υπήρξε η διαμόρφωση ενός χώρου στον οποίο τα παιδιά θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις χαρές και την ξενοιασιά του καλοκαιριού, ενώ ταυτόχρονα θα αποκτούν εμπειρίες που θα ενισχύσουν την ανεξαρτησία τους, την αυτενέργεια, αλλά και την κοινωνικότητα τους.

Το μεγαλύτερο καύχημα μας είναι το προσωπικό της κατασκήνωσης, το οποίο χάρη στην άρτια κατάρτιση, τη μακρόχρονη πείρα, αλλά κυρίως χάρη στο μεράκι και στην αγάπη για τα παιδιά, φροντίζει ανά πάσα στιγμή για την παραμικρή λεπτομέρεια της λειτουργίας της κατασκήνωσης.

Νέα & Δραστηριότητες

Εγγραφές 2019
01/02/2019

Από 1η Μαρτίου ξεκινάνε οι εγγραφές για τις κατασκηνωτικές περιόδους που θα γίνονται πλέον μόνο ηλεκτρονικά. 

Ξεναγήσεις
30/01/2019

Το Ξένοιαστο Μελίσσι θα είναι ανοικτό για τους επισκέπτες όλες τις Κυριακές από 14 Απριλίου έως 09 Ιουνίου (εκτός Κυριακής Πάσχα) από τις 10:00 μέχρι και τις 14:00.

Τέλος της κατασκηνωτικής περιόδου 2018
Τέλος της κατασκηνωτικής περιόδου 2018
01/09/2018

«Άκου να σου πω είπε ο χρόνος στην απουσία. Σ’ έβλεπα πάντα λυπημένη και στεναχωριέμαι . Αποφάσισα να σε λέω ανάμνηση και θα σε κάνω πιο όμορφη κι απ’ την παρουσία! Δε θέλω να με κάνεις πιο όμορφη, πιο χαρούμενη αν μπορείς»

Έτσι και τη δική μας λύπη, τώρα που το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του, την απαλύνουν οι αναμνήσεις μας για όσα ζήσαμε και τα σχέδια μας για όσα μας περιμένουν το καλοκαίρι του 2019 πια! Καλή αντάμωση και καλή σχολική χρονιά!